VEDLIKEHOLD


  • Kontakt oss +47 22 54 20 00

Få et tilbud


Dersom du er på utkikk etter en profesjonell pumpe vedlikeholdstjeneste, forvaltet av eksperter i pumper og pumpesystemer?

Da er Fuglesangs et veldig klokt valg! Mer enn hundrevis av felt erfaring innen pumper og pumpesystemer for alle næringer gjør oss til reelle eksperter. Vi vedlikeholder alle slags industrielle pumper i Norge, fra enkelt vedlikehold av pumper til en årlig vedlikeholdsavtale for pumper, vi bygger sammen den tilpassede løsningen som vil tilfredsstille dine behov til en rimelig pris.

Vårt team av eksperter er fullt utstyrt for å hjelpe deg raskt hvis det oppstår feilsøking. Takket være vår uovertruffen kunnskap i ulike bransjer og applikasjoner, sørger vi for at pumpesystemet fungerer perfekt, slik at du får enda bedre ytelse for hver pumpe, samtidig som du øker levetiden.

Pumpens vedlikeholdstjeneste i Oslo øker påliteligheten og driftssikkerheten til pumpesystemet, med en betydelig driftskostnadsreduksjon, og en reduksjon av administrasjonen når det gjelder lydpumpens overvåkning og installasjon.

Takket være vårt samarbeid med de større pumpselskapene i verden, har vi tilgang til alle slags reservedeler, til og med foreldede deler. Vår erfaring som produsent av tilpassede pumpeanlegg, gir oss dyp kunnskap og stor kompetanse på å vedlikeholde industripumper for alle bruksområder, fra små pumper til store og komplekse pumpesystemer.

Vårt ekspertert team står til din disposisjon for å sikre den mest effektive vedlikeholdstjeneste av pumpen. Ta kontakt for eventuelle tilbud.

I tillegg til pumpereparasjoner utfører Fuglesangs også ofte vedlikehold på elektromotorer. Vi har utstyr for feilsøking og reparasjoner. Større jobber som omvikling gjøres hos våre underleverandører. Dersom det ikke regningsvarende å reparere, så skaffer vi nye motorer fra ABB til gunstig pris.

Terje Hedum
Terje Hedum

Verkstedsjef / Workshop Manager

M. +47 91 54 20 06
E. the@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00