VEDLIKEHOLD


  • Kontakt oss +47 22 54 20 00
  • Vakttelefon +47 915 42 004

Få et tilbud


Er du på utkikk etter en profesjonell pumpevedlikeholdstjeneste, forvaltet av eksperter i pumper og pumpesystemer?

Da er Fuglesangs AS et veldig klokt valg! Mer enn hundrevis av felt erfaring innen pumper og pumpesystemer for alle næringer gjør oss til reelle eksperter. Vi vedlikeholder alle slags industrielle pumper i Norge, fra enkelt vedlikehold av pumper til en årlig vedlikeholdsavtale for pumper, vi bygger sammen den tilpassede løsningen som vil tilfredsstille dine behov til en rimelig pris.

Vårt team av eksperter er fullt utstyrt for å hjelpe deg raskt hvis det oppstår feilsøking. Takket være vår uovertruffen kunnskap i ulike bransjer og applikasjoner, sørger vi for at pumpesystemet fungerer perfekt, slik at du får enda bedre ytelse for hver pumpe, samtidig som du øker levetiden.

Pumpens vedlikeholdstjeneste i Oslo øker påliteligheten og driftssikkerheten til pumpesystemet, med en betydelig driftskostnadsreduksjon, og en reduksjon av administrasjonen når det gjelder lydpumpens overvåkning og installasjon.

Takket være vårt samarbeid med de større pumpselskapene i verden, har vi tilgang til alle slags reservedeler, til og med foreldede deler. Vår erfaring som produsent av tilpassede pumpeanlegg, gir oss dyp kunnskap og stor kompetanse på å vedlikeholde industripumper for alle bruksområder, fra små pumper til store og komplekse pumpesystemer.

Vårt ekspertert team står til din disposisjon for å sikre den mest effektive vedlikeholdstjeneste av pumpen. Ta kontakt for eventuelle tilbud.

I tillegg til pumpereparasjoner utfører Fuglesangs også ofte vedlikehold på elektromotorer. Vi har utstyr for feilsøking og reparasjoner. Større jobber som omvikling gjøres hos våre underleverandører. Dersom det ikke regningsvarende å reparere, så skaffer vi nye motorer fra ABB til gunstig pris.

Fuglesangs har også en vakttelefon. Vi rykker ut for å løse dine pumpeproblemer!
Vakttelefon er betjent fra kl 15:00 på hverdager, og i helger og helligdager.
For henvendelser i vanlig arbeidstid, ring 22 54 20 00.

Vakttelefon +47 915 42 004 er hovedsakelig for kunder med serviceavtale, men vi hjelper alle bedrifter som ønsker det.
Det påløper utrykkingstillegg kr 4.000.- i tillegg faktureres det for kjøring og arbeid (minimum 2,5 timer).

Terje Hedum
Terje Hedum

Verkstedsjef / Workshop Manager

M. +47 91 54 20 06
E. the@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00