TESTING


  • Kontakt oss +47 22 54 20 00

Få et tilbud


Vårt pumpetestanlegg i Oslo er fullt utstyrt for å utføre alle typer tester på industripumper. Takket være et stort testbasseng på 220m3, kan vi tilby mange typer pumpetester: Feilanalyse, trykkprøving, ultralydstesting etc.

Vårt pumpetestanlegg i Oslo har 25 tonn krankapasitet, dette gir oss mulighet til å jobbe på et bredt spekter av pumper, for alle typer applikasjoner. Vi måler flyt, trykk, vibrasjon, temperatur og analyserer effektiviteten og ytelsen til pumpen.

Takket være kunnskapen fra teknikerne og ingeniørene hos FUGLESANGS kan de bistå med hjelp for alle typer industriell pumpe-testing .

Vi bruker de beste overvåkings- og datainnsamlingsprogramvarene for å teste industrielle pumper slik at vi kan gi deg en pålitelig testrapport. Ved testing av horisontale, vertikale og nedsenkbare pumper, forbedrer vi effektiviteten av pumper og pumpesystemer.

Vårt pumpetestanlegg i Oslo er klare for å ta imot pumpene dine! For å unngå nedetid, kan vi gjennomføre en sviktanalyse basert på flere tiår med erfaring og vellykkede forbedringer av pumpsystemene.

Opptil 2,75MW med 6600V er tilgjengelig i vårt verksted for å gjennomføre all test av industripumper. Vi er uavhengige av en hvilken som helst pumpeprodusent og kan levere nye pumpemidler fra alle globale produsenter.

Vårt pumpetestanlegg i Oslo lar oss lede deg til et kostnadsbesparende og effektivt pumpesystem skreddersydd for dine behov.

Terje Hedum
Terje Hedum

Verkstedsjef / Workshop Manager

M. +47 91 54 20 06
E. the@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00