Marine

Fuglesangs har jobbet med væske- og gasshåndteringsproblematikk for maritim sektor i en årrekke. Vårt spesialfelt er løsninger til havgående gass- og tankbåter, og vi tilbyr vår kompetanse og løsninger til de fleste typer skip.

Vi leverer et bredt spekter av anerkjente marine produkter og tjenester for internasjonal shipping-industri, og vårt hovedfokus er moderne pumper og systemer samt oppgraderinger på disse. Vi leverer tetningsprodukter, pakninger, hydraulikk samt hydraulikksystem.

I tillegg har vi utviklet moderne løsninger ved å bruke kompositter, hovedsakelig ARC komposittmaterialer fra Chesterton. Disse anvendes i dag om bord på et stort antall fartøy over hele verden.

Vi har siden 90-tallet levert tjenester til selskaper som: BW Gas, Golar LNG, Hoegh LNG, Aker Solutions, Mowinckel, Odfjell Tankers, Teekay, Vopak & Wilhelmsen m.fl.

Logistikk- og reiseteamet fra Fuglesangs, er med sin mangeårige erfaring, i stand til å møte de krav og utfordringer som kreves innen marine oppdrag. Vi har personale, verktøy, materiell og produkter som er nødvendige for å løse oppgavene og kan få utstyr og personell raskt på plass «on-site».

Fuglesangs-teamet leverer alltid på tid, på budsjett og i henhold til de standarder som kreves innen den sektoren oppgavene utføres.

Fuglesangs har et globalt distributørnettverk og kan effektivt nå enhver havn over hele verden.

Per Tveit
Per Tveit

Innesalg / Internal Sales

M. +47 99 03 15 24
E. ptv@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00