REPARASJONER


  • Kontakt oss +47 22 54 20 00

Få et tilbud


Vårt pumpe verksted i Oslo kan håndtere alle typer industripumper fra alle merker. Takket være vårt samarbeid med de største globale pumpeprodusentene, har vi tilgang til alle reservedeler, selv for de som er foreldet.

Vårt pumpeteam er innvolvert i mange forskjellige vedlikeholdsprosesser i Norge, på en rekke felt og i mange forskjellige størrelser av pumper. 25 tonn krankapasitet gir oss mulighet til å håndtere de tyngeste pumpene på markedet.

Alle pumper rengjøres, demonteres og gjennomgåes. Deretter lager vi en rapport som gjør at du kan handle med hensyn til årsakene for feilen og bestemme reparasjonen eller utskiftningen. Vårt pumpeserviceverksted i Oslo er utstyrt med et stort testbasseng, moderne overflatebehandling utstyr, sylindere for dreiebenker, sveiseapparater og diverse andre maskiner og verktøy for montering, vedlikehold og oppgradering av et bredt spekter av pumper og tilhørende prosessutstyr. Vi gjør også sandblåsing og lakkering.

Våre teknikere er rutinemessige på vedlikeholdsoppdrag i Norge og utlandet, og flere har oppdatert sikkerhetskurs for offshore-reise. Vi tilbyr: Renovering av pumper og roterende utstyr, renovering av hydrauliske og pneumatiske sylindere, hard krumning av maskindeler, renovering av mekaniske akseltetninger, montering av leirevernet, monterings utstyr som beskytter flyten, serviceavtaler - vedlikeholdsansvar, lasergjenvinningstjeneste, komposittbelegg og struktur, digitalisering av pumper, pumpeoptimalisering, energieffektivitet.

Ikke nøl med å kontakte oss for informasjon eller tilbudsanmodning.

Terje Hedum
Terje Hedum

Verkstedsjef / Workshop Manager

M. +47 91 54 20 06
E. the@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00