Offshore

Fuglesangs AS har vært i offshoremarkedet fra begynnelsen av den norske oljealderen. I 2013 ble selskapet delt i to, Fuglesangs AS og FSubsea, noe som viser konsernets satsning på pumpeløsninger også under vann.

Fuglesangs AS har i de siste årene hatt gleden av en betydelig vekst i dette markedet, og vårt fokus er primært pumpeløsninger, mekaniske akseltetninger, kaldreparasjon av rør og industrielle smøremidler.

Vi tilbyr pumpeløsninger fra flere ledende produsenter iht. alle relevante standarder (NORSOK, API 610, API 674, API 675, API 676 og API 685, ISO).

Klikk for å se våre API-pumper.

I samarbeid med våre partnere og underleverandører, leverer vi komplette løsninger med bunnrammer, instrumentering, sammenstilling, testing, MC og dokumentasjon.

Vi legger stor vekt på å levere rett pumpeløsning til de forskjellige applikasjonene, og har derfor knyttet til oss produsenter av de fleste pumpetyper.

Vi kan levere pumpeløsninger for råolje, kondensat, kjemikalieinjeksjon, dosering, kjølemedium, åpne og lukkede dreneringssystemer og generell prosess, høye og lave trykk.

Når det gjelder tetningssystemer leverer vi tetninger iht. API 682 og barrierevæske systemer, samt splittetninger og andre paknings og tetningsløsninger for pumper, flenser og ventiler.

Med Kevlartape kombinert med avanserte polymerkompositter, kan vi utføre kaldreparasjon av rør og strukturer over og under vann.

Vi har varige løsninger som oppfyller ISO 24.817, og vi har midlertidige løsninger for tetting av rør med trykk opptil 80 bar. Våre smøremidler, montasjepasta og rustløser, er benyttet på de fleste plattformer i Nordsjøen.

Vi har tre serviceteknikere med offshore sertifikat skulle du trenge vår kompetanse. I tillegg har våre partnere egne offshoresertifiserte ingeniører og serviceteknikere.

 

Markeder

Greenfield og Brownfield olje- og gassprosjekter, levering av komplette testede systemer i henhold til avanserte spesifikasjoner og standarder som NORSOK.

Applikasjoner

  • Diverse pumper
  • Sirkulerende kjøling, medium sjøvannsløft
  • Boosting
  • Råoljeeksport
  • Vanninjeksjon
  • Kjemisk injeksjon

Prosjektledelse

Prosjektledere med lang erfaring fra olje- og gassindustrien, og annen relevant industri.

Ingeniør / design

Dyktige og erfarne ingeniører som er oppmerksom over alle gjeldende standarder og krav.

Beregninger

  • FEM-analyse. Verifisering av mekanisk integritet
  • Dynamiske beregninger, vibrasjonsstudier.
  • Beregning av restpulsering, spjeld og rør.

Dokumentkontroll

Dokumentkontrollsenter for å administrere utgående og innkommende dokumentasjon fra kunder og leverandører.

Fabrikasjon

Fabrikasjon hos utvalgte partnere eller i vårt eget verksted.

Montering

Montering av våre erfarende ansatte i vårt 2000 kvadratmeter store verksted i Alnabru, Oslo. Verkstedet vårt er innredet med en 25-tonns kran.

Testing

I vårt verksted på Alnabru, Oslo, har vi egne testanlegg med en 250 m3 testbasseng hvor det er mulig å teste pumper opp til 400V-110kW, 400V-500 kW og 6,6 kV- 2 MW.

Mekanisk fullføring

Basert på avtalt mekanisk fullføringskontrollregister kan vi utføre mekanisk fullføring i henhold til våre kunders krav. Mekaniske ferdigstillelsesaktiviteter kan logges på nettbaserte MC-systemer som f.eks. Procosys (Equinor) eller lignende.

Igangkjøring og oppstart

Våre dyktige serviceingeniører er klare til å hjelpe deg under igangkjøring og oppstart. Og vi har feltserviceteknikere med offshore-sertifikat.

Service

Vi har flere serviceteknikere med nødvendige sertifikater og opplæring klar til å hjelpe deg hvor som helst.

 

Egil Jensen
Egil Jensen

Salgsingeniør / Sales engineer

M. +47 91 54 20 26
E. ejj@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00