KONSTRUKSJON


  • Kontakt oss +47 22 54 20 00

Få et tilbud


"Du forteller oss hva du trenger og vi designer pumpesystemet etter ditt ønske."

De fleste industrielle prosjekter er basert på ingeniørens kompetanse, og en stor del av denne kunnskapen oppnås ofte etter mange år i et bestemt miljø.

Designet av Fuglesangs, er basert på den dype kompetansen til våre ingeniører i strømningsoptimalisering: Vi lager og designer pumpesystemer hver dag, fra enkle installasjoner til ultrakomplekse systemer, for små bedrifter til store anlegg.

Våre ingeniører bruker de mest avanserte programvarene på markedet for å designe din pumpeløsning, som Solidworks, Mesys, Simulation X og Ansys. De kan også beregne levetidskostnaden (MTBF, ROI, IRR). Temaer de håndterer regelmessig er termodynamikk, styrkeberegning, flytanalyse, friksjonstapsberegninger, etc.

Designet av Fuglesangs tilbyr også pumpepåvirkningsprogrammer og utstyrssikkerhetsprogrammer. Vi står til din disposisjon for å velge riktig produkt for enhver løsning, ved utføring av prosjekter gjør vi også statiske og dynamiske analyser og beregninger. La oss hjelpe deg med å tilrettelegge dine prosjekter, vårt team av erfarne ingeniører jobber hardt for å skape det mest effektive og pålitelige pumpesystemet til rimelige priser.

Vi jobber tett med de største pumpeleverandørene i verden, de stoler på vår kunnskap og evne til å skape og bygge effektive pumpeløsninger, for all slags industriell bruk.

Ikke nøl med å kontakte oss for en prat om dine behov.

Andreas B. Larsen
Andreas B. Larsen

Business Developer

M. +47 91 19 41 34
E. abl@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00