INSTALLASJON


  • Kontakt oss +47 22 54 20 00

Få et tilbud


Vi sørger for at pumper og pumpesystemer er riktig satt opp fra starten, og sørger for at ytelsen er maksimal, fordi kun en profesjonell igangkjøring fra eksperter tillater optimal bruk av pumper og pumpesystemer.

Våre eksperter er daglig involvert i feltet for å installere industrielle pumper eller pumpesystemer, i henhold til dine behov, og i henhold til den best presterende løsningen som er tilpasset den aktuelle applikasjonen.

Vedlikehold av dine pumper utført av Fuglesangs eksperter sikrer deg en optimal og effektiv drift av en installasjon utført etter normer fra pumpeprodusenten.

Det garanterer holdbarheten og kompatibiliteten til pumpesystemet med installasjonen, og gir deg mulighet til å øke levetiden på utstyret mens du begrenser utgifter knyttet til vedlikehold.

Produsentens garanti er bekreftet takket være vår faglige måte å installere industrielle pumper på, på grunn av denne oppstartingen fra våre eksperter unngår du risiko for feil innstillinger, og du kan også dra nytte av en bedre ytelse av pumper og pumpesystem fra starten av.

En god pumpeinstallasjon betyr høyere lønnsomhet, mindre risiko for lekkasje, mindre energiforbruk og forbedret ytelse av pumpesystemet.

Fuglesangs eksperter står til din disposisjon for alle installasjoner av pumper eller komplisert pumpesysteminstallasjon, ikke nøl med å kontakte oss for informasjon.

Terje Hedum
Terje Hedum

Verkstedsjef / Workshop Manager

M. +47 91 54 20 06
E. the@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00