Marine

Fuglesangs har jobbet med væske og gass-håndterings problematikk for maritim sektor i en årrekke. Vårt spesialfelt er løsninger til havgående gass og tankbåter, og vi tilbyr vår kompetanse og løsninger til de fleste typer skip.

Vi leverer et bredt spekter av anerkjente marine produkter og tjenester for internasjonal shipping industri, og vårt hovedfokus er moderne pumper og systemer samt oppgraderinger på disse. Vi leverer tetningsprodukter, pakninger, hydraulikk samt hydraulikksystem.

I tillegg har vi utviklet moderne løsninger ved å bruke kompositter, hovedsakelig ARC komposittmaterialer fra Chesterton. Disse anvendes i dag om bord på et stort antall fartøy over hele verden.

Vi har siden 90-tallet levert tjenester til selskaper som: BW Gas, Golar LNG, Hoegh LNG, Aker Solutions, Mowinckel, Odfjell Tankers, Teekay, Vopak & Wilhelmsen m.fl.

Logistikk og reise-teamet fra Fuglesangs, er med sin mangeårige erfaring, i stand til å møte de krav og utfordringer som kreves innen marine oppdrag. Vi har personale, verktøy, materiell og produkter som er nødvendige for å løse oppgavene og kan få utstyr og personell raskt på plass «on-site».

Fuglesangs-teamet leverer alltid på tid, på budsjett og i henhold til de standarder som kreves innen den sektoren oppgavene utføres.

Fuglesangs har et globalt distributør-nettverk og kan effektivt nå enhver havn over hele verden.

Per Tveit
Per Tveit

Innesalg / Internal Sales

M. +47 99 03 15 24
E. ptv@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00