HVEM ER VI?

 

Fuglesangs AS (etabl 1916) er en uavhengig leverandør av pumpeløsninger, utstyr og vedlikeholdstjenester til norsk industri og offentlig sektor med høyt fokus på totaløkonomi.

Våre dedikerte og motiverte medarbeidere jobber kontinuerlig med innovative og gode tekniske løsninger som gir resultater med hensyn på tilgjengelighet, effektivitet, sikkerhet og miljø.

Vi leverer små og store pumpeprosjekter og kan ta ansvar for alt fra demontering av gammelt utstyr, installasjon av nytt, opplæring og vedlikeholdsavtaler. I vår leveranse kan vi også ha frekvensomformer, instrumentering, rør, ventiler, sveising, elektroarbeid og PLS med programmering. Vi leverer også komplette API pumpesystemer som er ATEX eller IECEX sertifiserte. Vi har stort utvalg av sentrifugalpumper og mange forskjellige typer fortrengerpumper. Vi har 220 m3 testbasseng og kan teste med motorstørrelser opptil 2,75 MW / 6,6 kV.

I vårt velutstyrte verksted renoveres alle typer pumper og fabrikater samt annet roterende utstyr. Vi belegger også pumper og annet utstyr med avanserte keramiske kompositter som øker motstand mot erosjon og korrosjon betraktelig. Med komposittens ekstremt lave overflateenergi øker vi også pumpens energieffektivitet.

Fuglesangs har et av Norges mest komplette anlegg for energieffektivisering av pumper og motorer. Foruten pumper renoverer vi også hydrauliske sylindere og mekaniske akseltetninger. Vi samarbeider med ledende teknologiselskaper og kan tilby komplette digitale løsninger for overvåkning av pumper. Fra 2022 har Eriksen Pumpeservice i Skien blitt en avdeling av Fuglesangs AS.

Vår olje og smøremiddelavdeling er utvidet. Med egen tribolog og eget laboratorium er vi nå velutrustet til bedre å hjelpe våre kunder med både smøremidler og hydraulikkoljer.

Vi satser på mer vedlikehold og gode løsninger for sirkulærøkonomi og pumper. Ta kontakt for ytterligere detaljer.

ORG CHART NORSK.pptx SL-May-15-2024-08-57-43-8193-AM