OPPLÆRING


  • Kontakt oss +47 22 54 20 00

Få et tilbud


Når det gjelder pålitelighet av pumper, er det ingen industri eller bedrift som har råd til å ignorere det grunnleggende, derfor tilbyr Fuglesangs grunnleggende pumpekurs tilpasset dine behov.

Vi tilbyr også installasjonsopplæring og vedlikehold av pumper. Fordi vi har vært involvert i pumpeområdet i mer enn et århundre og bygger tilpassede pumpesystemer for alle bruksområder, blir vår kunnskap og vår sterke kompetanse anerkjent over hele verden.

Hvis du er ute etter grunnleggende pumpeopplæring, ikke nøl med å kontakte oss! Takket være våre eksperter er våre skreddersydde kurs tilpasset dine behov.

En av de typiske temaene er for eksempel valget av riktig pumpe til applikasjonen eller hvordan du installerer og vedlikeholder pumper eller tetningssystemer. Hvis du er på utkikk etter industrielle pumper i Oslo, kan vi hjelpe deg og gi den mest effektive pumpeopplæringen for en eller flere ansatte.

Vi trener mange industrielle selskaper for å hjelpe dem med å få perfekt kontroll over pumpeprosessen i deres anlegg, og vi er på deres side for å opprettholde sitt kunnskapsnivå for å oppdatere informasjon om de siste pumpeteknologiene.

Våre pumpesystemer er ofte oppdatert i forhold til de nyeste teknologibesparelsene, for eksempel har vi tilpasset pumpene våre til den nye IoT-teknologien ("Internet Of Things"), "Industry 4.0". Ikke nøl med å kontakte oss for mer informasjon, og for å bestille en treningsøkt!

Andreas B. Larsen
Andreas B. Larsen

Business Developer

M. +47 91 19 41 34
E. abl@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00