Har du talent? Bli med oss!

 

Fuglesangs rekrutterer de beste profilene over hele verden.

 

"Tekniker, ingeniør, regnskaps eller salgsingeniør, ditt talent og motivasjon interesserer oss.

Kontakt oss, bli med i teamet for en vellykket karriere!"

Erik Michalsen.

 

Erik Michalsen

Erik Michalsen
CEO
+47 48 03 84 46
 
 
 
20.06.19
Salgssjef/ ingeniør Miljø og Energi
 
Fuglesangs AS har store ambisjoner og vekstplaner og skal ta markedsandeler innenfor salg og service av pumper og pumpesystem for slam, chopper og drikkevann. I tillegg står løsninger for energioptimalisering samt renovering av pumpesumper med kompositter sentralt i videre satsning. For å bli med på og bidra til å sikre økte markedsandeler søker vi dyktig, motivert og dedikert


Hvis du har erfaring med salg av tekniske produkter og løsninger innenfor miljø- og energisektoren og har resultater å vise til, hører vi gjerne fra deg. I Fuglesangs er kundens behov og hvordan vi kan bidra til å løse problemstillinger, og samtidig sikre lønnsomhet, energieffektivisering og bedre miljø alltid i fokus. Vi håper du har ambisjoner selv som kan bidra til at selskapet og kundene når sine mål. Vår nye salgssjef miljø og energi må trives med rollen å kombinere salg og forretningsutvikling, samt støtte andre i vår organisasjon til å innfri kunders forventninger. Som salgs- og lederressurs vil du jobbe med utfordrende og til dels krevende oppgaver. Du må trives med å bli satt på prøve, vi krever pågangsmot, naturlig integritet og erfaring som inngir tillit. Våre oppdrag er godt organisert så prosjekterfaring eller erfaring med å jobbe strukturert og målrettet er nødvendig. Alle våre ansatte jobber med definerte oppgaver, fastsatt i tid og med målrettede resultater. Trives du med å jobbe målrettet godt organisert og team-fokusert har du mye av det vi ser etter.

Salgssjef rapporterer til avdelingsleder Miljø og Energi og dere skal i samarbeid med selskapets ledelse, fastsette bedriftens mål og strategier for dette markedet, for deretter å ta ansvaret for en effektiv utførelse for å innfri mål og ambisjoner.

Hovedkontoret i Oslo vil være hovedbase og en del reising i hele Norge må påregnes.

Ansvar og myndighet • Salgssjef skal sammen med avdelingsleder for Miljø og Energi utføre selskapets salgsaktiviteter mot Miljø og Energimarkedet, Vann og avløp, Bio-gass og Fjernvarme.
• Du skal gjennom ditt arbeid, pågangsmot og kundeaktiviteter styrke selskapets lønnsomhet og dermed bidra til videre vekst.
• Selskapet har klart definerte ambisjoner om å ta markedsandeler innenfor salg og service av pumper og pumpesystem for slam, chopper og drikkevann.
• Løsninger for energioptimalisering samt renovering av pumpesumper med kompositter står også sentralt i planer.

Viktigste arbeidsoppgaver • Utarbeide egne strategier og budsjetter i samråd med målsetninger og ledelsen • Sikre strategiske avtaler i samråd med selskapets ledelse • Alt salgsarbeids følger selskapets KPI’er som rapporteres iht. etablerte rutiner • Lede salgs- og kundeaktiviteter, men også selv bidra til ordreinngang • Markedskartlegging for å sikre at vi alltid er forberedt og har oppdatert innsikt • Disponere ressurser i samråd med leder Miljø og Energi slik at selskapet oppnår resultater innenfor gitte økonomiske rammer • Som leder og salgsressurs bidra til bruk av selskapets IT-systemer og CRM • Kundeoppfølging; Holde kontakt med og utvikle samarbeidet med bedriftens kunder, leverandører og andre forretningsforbindelser samt offentlige myndigheter. Sørge for at det drives utadrettet markedsføring mot eksisterende og nye kunder • Bidra på messer og sørge for god gjennomføring av disse • Som leder har du også ansvar for a HMS-reglement følges og rapportere eventuelle avvik til eller ideer rundt videreutvikling av dette, og bidra til at trivsel og samarbeid.

Kvalifikasjoner • Faglig o Utdanning innenfor tekniske fag, gjerne ingeniør (bachelor eller master) men også fagskole og fagbrev vil bli vurdert.
• Arbeidserfaring o 5 års erfaring eller mer innenfor salg av tekniske produkter og løsninger som er sammenlignbart med Fuglesangs virksomhet. o Du har gjerne erfaring med salg og rådgivning med avanserte pumper, beskyttelse mot erosjon og korrosjon, vann og avløp, bio-gass eller fjernvarme
• Personlige egenskaper o Utadvendt og kontaktskapende o Initiativrik o Strukturert og målrettet o Autonom / selvgående o God forretningsforståelse / kremmerinstinkt _________________________________________________________________
Ta kontakt med oss om du vil vite mer / søknad sendes til: o North Consultants ved Per Sørum; M: 97 59 53 73 eller E: per@north-consultants.no o Søknader sendes Cato Svendsen: E: cato@north-consultants.no

 

 

 

14.08.19

Mekaniker

Vi ser etter en mekaniker til vårt Serviceteam. Serviceteamet arbeider på verksted på Alnabru i Oslo og hos kunder. Noe reisevirksomhet i Norge må påregnes.

Arbeidet vil blant annet bestå av:

- Renovere og oppgradere pumper

- Montering av pumper, koblinger, motorer o.l.

- Reparasjon av sylindere, vifter og annet prosessutstyr

- Service ute hos kunder

- Bruk av SpeedyCraft for timeregistrering, sjekklister mm

- Full opplæring vil bli gitt

 

Ønskede kvalifikasjoner/erfaring:

- Fagbrev som Industrimekaniker

- Erfaring innen mekaniske fag eller pumper kan kompensere for kravene til fagbrev

- Fuglesangs er lærlingbedrift og kan tilrettelegge for å ta fagbrev om man ønsker det

- Gjerne erfaring fra prosess industrien eller tilsvarende.

 

Vi vi ser etter en person som er:

- Serviceorientert

- Pliktoppfyllende

- Ryddig

- Selvgående og kan jobbe i team

.. og som har energi, entusiasme og pågangsmot.

Vi kan tilby den rette personen varierte arbeidsoppgaver, meget godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter.

 Søknad bør inneholde CV med referanser og vitnemål.