Gruver og mineraler

Med lang erfaring og bred kunnskap innen gruve og mineralindustrien, hvor fokus på levetid og tilgjengelighet, har Fuglesangs et komplett program av utstyr for gruveindustrien.

Våre pumper fra bl.a. Weir Minerals er spesialtilpasset for håndtering av slam og slitende medier. Vi tilpasser våre pumpesystem til våre kunders applikasjoner og gjør pumpene mer robuste. Vårt nære partnerskap med Weir Minerals og Eriez Magnetics, gjør at vi kan utnytte deres produktsortiment på best mulig måte. Vi vet derfor hvordan kundene våre best kan utnytte de fordelene som ligger i produktene, blant annet mht. til hvilke materialer som er motstandsdyktige mot korrosjon og abrasjon.

Weir Minerals er en global leverandør som er spesialister på pumper, hydrosykloner, ventiler, hydraulikk og overvåking av utstyr innen gruve og mineralindustrien. WARMAN® pumper, CAVEX® hydrosykloner, LINATEX® gummi og ISOGATE® ventiler er kjente begreper i dette markedet.

Du kan lese mer om produkter fra Weir Minerals og magnetiske separatorer fra Eriez Magnetics på deres hjemmesider, du finner en link til dem under Våre Partnere.

Gard Uno Steen
Gard Uno Steen

Salgsingeniør / Sales Engineer

M. +47 91 54 20 23
E. gus@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00