Stine forbedrer kundeforholdene

Fuglesangs AS | 07. feb 2019
2 minutter lesetid

Navn: Stine Knudsen           

Har jobbet for Fuglesangs siden: 2000

Stilling: Innesalg

Hva var din første jobb?

Jeg jobbet på kveldene i et lite firma som drev med markedsføring. En av favorittoppgavene der var å være «hemmelig kunde». Da ble jeg sendt rundt for å teste servicen hos ulike frisørsalonger osv. Det var luksus og få betalt for å klippe håret.

Hvis du skulle lært deg en utlært ferdighet eller superkrefter, hva ville det vært?

Vi hadde en diskusjon rundt dette på julebordet. Jeg landet på at jeg ville hatt magiske krefter, om ikke det teller som superkreft måtte det ha blitt å kunne fly. Men viktig at man kan overføre kreftene til de man er sammen med. Kjedelig å reise alene..

Hva er ditt favoritt sitat?

«Vær mot andre slik du vil at andre skal være mot deg» hadde man kommet langt med om alle hadde fulgt.

Er det noen fine steder du har opplevd i det siste som du vil anbefale?

Vi hadde julebordet vårt på Hallen Spiseri og Fiskeutsalg, veldig god mat og jeg vil gjerne tilbake for å prøve den vanlige menyen deres.

Hva er yndlings filmen din?

Har ikke noen yndlingsfilm, men så «Darkest Hour» i går med en av favoritt skuespillerne mine, Gary Oldman. I denne gjorde han nok en god prestasjon som Winston Churchill og jeg kan anbefale filmen.

Har du noen forbilder?

Da må jeg trekke frem bestemoren min, som i en alder av 90 er klokere, mindre fordomsfull og mer oppdatert på både nyheter og mote enn mange på min egen alder.

Hva er din favoritt familie tradisjon?

Det må bli julefeiring hos bestemor som jeg har gjort alle år siden jeg ble født. Jeg hadde riktignok opphold det ene året jeg besøkte en venninne i Los Angeles, men det året hadde jeg så lite julestemning at det nesten ikke teller.

Har du noen ønsker for neste år?

At alle jeg er glad i får et fantastisk år!

De jeg ikke er så glad i må gjerne få et fint år de og da.

Tusen takk Stine !