Sjekk ut våre nye leverandører

Fuglesangs AS | 02. jan 2024
2 minutter lesetid

Trillium

Trillium Italy har to fabrikker som leverer pumper til olje og gass, kraftverk, vann og avløp, kjølevann og avsaltingsanlegg, samt generell industri. De har også et stort servicesenter hvor pumper av alle merker kan oppgraderes med endret hydraulikk for å møte nye driftspunkt og ønske om lavere energiforbruk og vedlikeholdskostnader. 

Fuglesangs er enedistributør for følgende solide merkenavn fra Trillium:

  • Gabbioneta - Små og middels store API-pumper, samt heavy duty industri pumper.
  • Termomeccanica - Middels til store API-pumper, samt middels til store industri/vannpumper. 

Les mer om pumpene fra Trillium her eller sjekk ut deres hjemmeside. 

Milton Roy

Milton Roy er kjent for sine meget nøyaktige doseringspumper, som kan leveres i henhold til API675. Milton Roy kan levere pumpene i NORSOK-godkjente materialer.

Modellene MaxRoy, m-Roy, Milroyal D, Primeroyal, Megaroyal og Poweroyal er alle enkle eller dobble membranpumper som produseres i Frankrike.

Les mer om Milton Roys produkter eller sjekk ut deres hjemmeside. 

Peroni 

Peroni Pompe er en italiensk spesialist på design og produksjon av stempelpumper iht. API674. Fuglesangs ser frem til å samarbeide med en pumpebedrift som har over 100 år med erfaring!

Les mer om Peroni pumpene eller sjekk ut Peronis hjemmeside for mer informasjon.

Rodelta

Rodelta Pumps Internasjonal (etablert 1946) er en Nederlandsk pumpeprodusent som har mange referanser i det norske markedet. De produserer pumper for offshore, raffineri, kjemisk industri og VA. Fuglesangs er Rodeltas eksklusive distributør for det norske markedet med fokus på OH3, OH5 pumper. Pumpene kan leveres i en rekke kombinasjoner av løpehjul og diffusere, slik at det optimale driftspunktet kan oppnås. OH3 og OH5 pumpene er plassbesparende, oppfyller siste versjon av API610 12.utgave helt uten avvik, og har lav radiell belastning som gir lang levetid på lager og mekaniske akseltetninger. 

Les mer om pumpene fra Rodelta her eller sjekk ut deres hjemmeside.