Fuglesangs representerer Trillium Italy

Fuglesangs AS | 06. des 2023
2 minutter lesetid

Reverse Engineering

Reverse Engineering

Fuglesangs representerer Trillium Italy

Pumper er installert i industrien, samt på offshore installasjoner, bla Asgard B, Aasta Hansteen og Valhall-vestflanken for å nevne noen.

Trillium Italy har to fabrikker som leverer pumper til olje og gass, kraftverk, vann og avløp, kjølevann og avsaltingsanlegg, samt generell industri.

De har også et stort servicesenter hvor pumper av alle merker kan oppgraderes med endret hydraulikk for å møte nye driftspunkt og ønske om lavere energiforbruk og vedlikeholdskostnader. 70% av disse oppgraderingene utføres på konkurrerende merker.

Fuglesangs er enedistributør for følgende solide merkenavn fra Trillium:

  • Gabbioneta/Begemann - Små og middels store API-pumper, samt heavy duty industri pumper.
  • Termomeccanica - Middels til store API-pumper, samt middels til store industri/vannpumper. 

Fabrikkene produserer følgende pumpe typer : API610 OH2, BB1, BB2, BB3, BB4, BB5, samt vertikale pumper API 610 VS1, VS2, VS3, VS4, VS6 og VS7. Alle disse pumpetypene kan også leveres i industriutførelse.

Det er fordelt på disse to fabrikkene over 600 ansatte til sammen, og de har en sterk R&D avdeling i tillegg til en stor gruppe prosjektingeniører, produksjon og testing. Det er mulig å teste pumper i hele 13 testsløyfer i Nova Milanese, med kapasitet opptil 12000 m3/t og 8 MW. Opptil fem pumper kan testes samtidig. I La Spezia er det 7 testsløyfer, med kapasitet opptil 65000 m3/t og 18 MW. Det er også egne test områder for høytemperatur og trykk (opptil +200C, 2400 m3/t og 400 bar).

Se produkter: TRILLIUM ITALY (fuglesangs.no)