Fuglesangs AS har blitt miljøfyrtårn!

Fuglesangs AS | 02. jan 2020
2 minutter lesetid

Espen-1

Prosjektleder fra Fuglesangs, Espen Smedsrud mottar beviset fra Byråd for byutvikling Hanna E. Marcussen i Oslo Rådhus.

 

Miljfyrtarn-norsk-farger
 

Daglig Leder, Erik Michalsen er stolt av å fortelle at Fuglesangs er blitt godkjent Miljøfyrtårn (https://www.miljofyrtarn.no/), og sier at dette er resultatet av langsiktig og systematisk HMS arbeid.

Fuglesangs har i alle år vært opptatt av Miljøet, og det er fint å kunne sette det i system forteller Prosjektleder Espen Smedsrud.

Fuglesangs har i mer enn 30 år har arbeidet med å stanse lekkasjer, forbedre prosesser, sikkerhet og lønnsomhet hos kundene, så det er på tide at vi tok steget med sertifisering selv, sier Erik.

 

Energioptimalisering:

Vi opplever i større grad at kundene våre er opptatt av miljø- og strømsparing, og da er energioptimalisering meget aktuelt.

Oslo kommune Disen pumpestasjon
 

Fuglesangs har utviklet egen energibesparende teknologi for rehabilitering av pumper der vi påfører avansert kompositt belegning inni pumpen.
Denne typen forbedringer gir både miljø – og kostnadsbesparende effekter. Pumpene får også forlenget levetid legger Espen til.

Strømsparing er et av hovedkriteriene som måles for Miljøfyrtårn, så dette er en tjeneste vi kan hjelpe kundene våre med, dersom de skal gjennom Miljøfyrtårnsertifisering.

Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere løsninger!

Se rapporten: Klima og miljørapport 2018 Fuglesangs AS - Miljøfyrtårn