default logo

Tjenester

En naturlig del av vårt fokusområde er å bistå med tjenester, som vedlikehold, serviceavtaler, oppgradering av brukt utstyr, system-utvikling, ingeniørtjenester og kurs. På Alnabru i Oslo har vi et stort og velutstyrt verksted med 9 meter takhøyde.

Verkstedet inkluderer blant annet 25 tonn krankapasitet, stort testbasseng for pumper, moderne overflatebehandlingsutstyr, slipemaskiner for sylindre, dreiebenker, sveiseapparater og diverse andre maskiner og verktøy for sammenstilling, vedlikehold og oppgradering av et stort utvalg pumper og tilhørende prosessutstyr.

Våre teknikere er rutinemessig på oppdrag i inn- og utland, og flere har oppdatert sikkerhetskurs for å reise offshore. Våre ingeniører er tilgjengelig for å velge riktig produkt til din løsning, utvikle pumpesystem, gjennomføre prosjekter, gjøre analyser og beregninger (strømning, styrke, friksjonstap, m.m.).

Vi holder skreddersydde kurs for bedrifter, samt kurs i regi av Norsk Forening for Vedlikehold. Typiske tema er valg av riktig pumpe til applikasjonen, samt drift og vedlikehold av pumper og tetningssystem.