default logo

Maritimt

Fuglesangs har jobbet med væske og gass-håndterings problematikk for maritim sektor i en årrekke. Vårt spesialfelt er løsninger til havgående gass og tankbåter, men vi tilbyr løsninger og kompetanse til de fleste typer større båter.

Vi leverer et bredt spekter av anerkjente marine produkter og tjenester for internasjonal shipping industri. Vårt hovedfokus er moderne pumper og systemer samt oppgraderinger på disse. Tetningsprodukter, pakninger, hydraulikk samt hydraulikksystem. I tillegg har vi utviklet moderne løsninger ved å bruke kompositter, hovedsakelig ARC komposittmaterialer fra Chesterton. Disse anvendes i dag på et bredt spekter om bord i fartøy på alle hav. Vi har siden 90-tallet levert tjenester til selskaper som: BW Gas, Golar LNG, Hoegh LNG, Aker Solutions, Mowinckel, Odfjell Tankers, Teekay, Vopak & Wilhelmsen m.fl.

Logistikk og reise-teamet fra Fuglesangs, er med sin mangeårige erfaring i stand til å møte de krav og utfordringer som kreves innen marine oppdrag. Personell, verktøy og materiell og produkter som er nødvendige for å løse oppgavene, bringes hurtig tilstede on-site. Fuglesangs-teamet leverer alltid på tid, budsjett og etter de standarder som kreves innen den industrielle sektoren de til enhver tid utfører oppgaver.

Fuglesangs har et globalt distributør-nettverk og er effektive i å nå enhver havn verden over.