Vis produkter Gå til hjemmeside

Med over 140 års historie har NETZSCH blitt en av verdens ledende aktører innen produksjon av pumper i svært høy kvalitet, for en rekke ulike industrielle applikasjoner.

Maskinering og instrumentering er kjernen i NETZSCHs kunnskaper over hele verden. FUGLESANGS og NETZSCH har et nært samarbeid for å få nye pumpeløsninger til industrien.

Vår kunnskap, relatert til høy pålitelighet og fremragende ytelser av NETZSCHE-pumper, gjør at vi kan oppfylle våre kunders behov, for all slags industriell bruk.

NETZSCH legger særlig høy prioritet på forsknings- og utviklingsaktiviteter, noe som forklarer det imponerende antallet teknologiske innovasjoner som finnes i deres nye produkter og utstyr.

Fra NOTOS® Multi Skruepumpe, til NEMO® Eksenterskrue og TORNADO® Lobepumpe, oppfyller de ulike pumpeseriene som er opprettet og utviklet av NETZSCH forventningene til det globale markedet, samtidig som brukerne kan øke produktiviteten og konkurranseevnen.

Økning av levetiden til pumper er også et svært viktig for NETZSCH, som fokuserer mer og mer på ultra robuste og svært effektive materialer.

Tomas Netopil
Tomas Netopil

Senior Prosjektleder / Senior Project Leader

M. +47 91 54 20 12
E. tne@fuglesangs.no


Noen spørsmål?

+47 22 54 20 00