Vis produkter Gå til hjemmeside

Siden 1852 har ANDRITZ vokst og blitt en av de mest innflytelsesrike industrielle aktørene i verden: Planter, utstyr og tjenester for vannkraftverk, papirmasse og papirindustri, metallbearbeiding og stålindustri, separasjon av fast væske, fôr og biomasse pelletering, automatisering, etc.

Siden 1990 har ANDRITZ kjøpt og integrert nesten 70 selskaper, og jobber mye med forskning og utvikling. De nye konseptene IoT (Internet of Things) og Industry 4.0 er i hjertet av ANDRITZ interesse.

ANDRITZ produserer et stort utvalg av pumper for et bredt spekter av applikasjoner. flertrinns split case pumper, vertikale langakslet sentrifugalpumper, medium konsistens pumper, vertikale nedsenkbare pumper, kloakk pumper, nedsenkbare motorer, høytrykkspumper, små pumpe turbiner etc.

FUGLESANGS og ANDRITZs partnerskap, gir deg den beste løsningen som passer til dine behov, fra standardprodukter til mer komplisert utviklede løsninger, fra installasjon og vedlikehold, til reparasjon av tjenester i Norge og Storbritannia.

Vårt felles mål er å levere høytpresterende, effektive og kostnadsbesparende pumpeløsninger, basert på miljøhensyn med lavere strømforbruk og lekkasjerisiko.

Espen Smedsrud
Espen Smedsrud

Prosjektleder / Project Manager

M. +47 91 54 20 22
E. esm@fuglesangs.no


Noen spørsmål?

+47 22 54 20 00