Olje og gass

Fuglesangs AS har vært i dette markedet fra begynnelsen av den norske oljealderen. I 2013 ble selskapet delt i to, Fuglesangs AS og FSubsea, noe som viser konsernets satsning på pumpeløsninger også under vann.

Fuglesangs AS har i de siste årene hatt gleden av en betydelig vekst i dette markedet, og vårt fokus er primært pumpeløsninger, mekaniske akseltetninger, kaldreparasjon av rør og industrielle smøremidler.

Vi tilbyr pumpeløsninger fra flere ledende produsenter iht. alle relevante standarder (NORSOK, API 610, API 674, API 675, API 676 og API 685, ISO).

I samarbeid med våre partnere og underleverandører, leverer vi komplette løsninger med bunnrammer, instrumentering, sammenstilling, testing, MC og dokumentasjon.

Vi legger stor vekt på å levere rett pumpeløsning til de forskjellige applikasjonene, og har derfor knyttet til oss produsenter av de fleste pumpetyper.

Vi kan levere pumpeløsninger for råolje, kondensat, kjemikalieinjeksjon, dosering, kjølemedium, åpne og lukkede dreneringssystemer og generell prosess, høye og lave trykk.

Når det gjelder tetningssystemer leverer vi tetninger iht. API 682 og barrierevæske systemer, samt splitt tetninger og andre paknings og tetningsløsninger for pumper, flenser og ventiler.

Med Kevlartape kombinert med avanserte polymerkompositter, kan vi utføre kaldreparasjon av rør og strukturer over og under vann.

Vi har varige løsninger som oppfyller ISO 24.817, og vi har midlertidige løsninger for tetting av rør med trykk opptil 80 bar. Våre smøremidler, montasjepasta og rustløser, er benyttet på de fleste plattformer i Nordsjøen.

Vi har tre serviceteknikere med offshore sertifikat skulle du trenge vår kompetanse. I tillegg har våre partnere egne offshoresertifiserte ingeniører og serviceteknikere.

Egil Jensen
Egil Jensen

Salgsingeniør / Sales engineer

M. +47 91 54 20 26
E. ejj@fuglesangs.no


Har du et spørsmål?

+47 22 54 20 00