Velkommen til vår nye salgsingeniør!

Fuglesangs AS | 07. mar 2022
2 minutter lesetid

Terje B.

Photo: Terje Bjørnemo

Terje Bjørnemo er vår internasjonale superstjerne med mange års erfaring innen komplekse pumpesystemer. Nå er han klar til å hjelpe våre kunder med å finne de beste løsningene!

  • Hva jobbet du med før du kom til oss?

Jeg jobbet med salg av relativt komplekse pumpesystemer for Tankskip og FPSO/FSO’s og var bla utestasjonert i Singapore i to perioder og Shanghai en periode – totalt 7,5 år. Begynte i 1985 for Kværner eide Thune-Eureka med commissioning / oppstart av hydraulisk drevne cargopumper i det som den gang het Jugoslavia, og har senere hatt forskjellige stillinger i samme selskap under forskjellige eiere som Hamworthy og Wartsila…

  • Hva gleder du deg mest til i forhold til jobben?
Jobbe med smarte kreative løsninger som på sikt blir lønnsomt for kunden. Jobbe i en mindre oversiktlig organisasjon hvor man lettere blir kjent med alle ansatte. Lære noe nytt om inntil nå ukjente produkter og tekniske løsninger.

  • Hva tror du er vår sterkeste fordel i markedet?

Troverdige forretningsmodeller som kunden skjønner blir lønnsomt på sikt. Godt rykte i markedet. Gode kvalitetsprodukter / agenturer. Og, ikke minst: Kjent for god service utført av dyktige kvalifiserte servicefolk!

  • Har du noen favoritt feriesteder?

Jeg har fortsatt kontakt med gode venner fra tiden i Jugoslavia fra 1985 til 1987, og jeg har en tendens til å lure med familien dit selv om alle i utgangspunktet var enige om å kjøre til andre destinasjoner i Europa. Trives veldig godt sammen med lokale venner som ferierer på øyene Brac og Solta. Trives også godt på ferie i andre land der det gror druer og oliven.