Møt vår Avdelingsleder for Industri

Fuglesangs AS | 07. feb 2019
2 minutter lesetid

Navn : Tom Arne Bergmann


Stilling: Avdelingsleder Industri

Har jobbet for Fuglesangs siden: 1985 men har vært innom selskapet siden jeg var 16 år. (1981)

Hva var din første jobb?

Min første jobb som ung gutt var en vaskejobb som min bror og jeg tok for å kunne kjøpe oss slalåmski da vi var veldig glad i å stå på ski. Siden jeg nærmest også er vokst opp på et bakeri så har det selvsagt blitt mange timer der. Som en nysgjerrig gutt på 16 år ble jeg ofte med min eldre bror på jobb etter skole. Han jobbet på denne tiden hos Fuglesangs og det ble min introduksjon til selskapet.

 

Hvis du skulle lært deg en utlært ferdighet eller superkrefter, hva ville det vært?

Jeg skulle vel egentlig kunne tenkt meg å ha muligheten til å stoppe og skru tiden tilbake  for eventuelt gjør om på avgjørelser som har medført til negative konsekvenser for oss alle.

 

Hva er ditt favoritt sitat?

De du møter på vei oppover i karrieren din vil du mest trolig møte på vei ned så oppfør deg riktig og så kanskje får du hjelp når det trengs hvis man er på vei ned igjen.

 

Er det noen fine steder du har opplevd i det siste som du vil anbefale?

Alle vet at jeg har en forkjærlighet til Nord Norge og har vel blitt veldig forelsket i Myken. Ofte trenger man ikke reise så langt for å finne det rette stedet heller, noen ganger holder det å sette seg ned å nytte det man har foran seg.

 

Hva er yndlings filmen din?

Har ingen spesielle yndlingsfilmer, jeg trives med filmer som har innhold og følelser men liker også filmer med mye action.

 

Har du noen forbilder?

Det må vel være min mor, hun var et arbeidsjern og minnet meg stadig på at man må trives med det man gjør og ikke alltid at det er pengene som avgjør om man er lykkelig eller ei.

 

Hva er din favoritt familie tradisjon?

Samling på Myken med familien hvor vi fisker, dykker, drar på turer og spiser god sjømat.

 

Hva er dine ønsker for dette nye året?

Mine ønsker for 2019 er å bruke mer tid til min familie og være litt flinkere til å passe på min egen helse.